top of page

RETUR OG BYTTE

Hos Kattelukespesialisten har du 14 dagers bytte-, retur- og angrerett på ubrukte varer. 

For å benytte deg av bytte-, retur- og angreretten er det viktig at du gir beskjed til oss innen 14 dager fra da du mottok varen. Om fristen er utgått vil varen(e) returneres direkte tilbake til kunden sammen med faktura for frakt.

Monterte eller brukte varer har ingen angrerett

 

Returfrakt betales av kunden.

Merk at angreretten gjelder kun for forbruker og ikke bedriftskunder.

Du vil få tilbakebetalt varenes verdi ved kjøpetidspunkt. 

 

Inspeksjon av varer

Du er selv ansvarlig for å inspisere at du har mottatt rette varer innen 14 dager etter at du har mottatt varer. Angreretten gir deg mulighet til å inspisere varen før du bestemmer om du vil beholde varen. Det betyr at du kan bli nødt til å åpne deler av innpakningen for å inspisere varens art, egenskaper og funksjon.
Dersom din inspeksjon av varer går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, er det mulig at du må betale et mellomlegg for varens tapte verdi.

Kunden må selv stå for kostnad ved retur og ansvaret for at varen blir returnert med forsvarlig innpakning og emballasje. Kunden vil  bli holdt ansvarlig for skade på varen ved uforsvarlig innpakning. Varene må sendes i originalforpakningen i god stand, med alle merkelapper hengende på, uten lukt, uten hår eller merker, slik at varen kan selges til en annen kunde. Kattelukespesialisten anbefaler at kunden sender varer med sporet sending.


Retur som sendes i oppkrav, hentes ikke ut av oss.

Bytte

30-dagers bytterett.

Ved bytte eller retur av varer, vennligst ta kontakt med oss på e-post eller telefon.

Alle varer kan byttes, så lenge de ikke har vært brukt, ved at varen sendes i retur til oss, og beløpet må så brukes på andre varer i nettbutikken vår.

Etter angrerettens 14 dager er forbi, kan man ikke få pengene tilbake  

Pakken sendes til følgende returadresse:

Kattelukespesialisten

v/Kristiansen Group AS

Kokkerudåsen 12

1363 Høvik

Kunden står selv for alle kostnader knyttet til frakt for returen.

bottom of page